Thewa Innovation heeft haar cliënten door de jaren heen in staat gesteld nieuwe producten op de markt te introduceren op een snelle cost-effective manier, dankzij onze expertise en ervaring in cosmetica, medische hulpmiddelen, biociden en chemicaliën.  Met het succes van onze cliënten als leidraad ondersteunen wij in alle fases, van start-up via productontwikkeling en regelgeving naar realisatie. Dit alles op basis van grondige wetenschappelijke kennis.

idee -> product -> regelgeving > markt

Bent u een producent, distributeur, importeur of wilt u gewoon uw eigen nieuwe zelf gecreëerde product, dan kunnen wij u het volgende bieden: "Wij werken samen met u om te komen tot een innovatief product dat aan uw standaard voldoet. Tevens verrichten wij alle noodzakelijke werkzaamheden ten aanzien van regelgeving."

Start nu met de reis naar de realisatie van uw idee en stippel met ons de route uit.

Tel: "+31 615 555 889" of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Biociden

Services for Biocides Wij beschikken over uitgebreide expertise met betrekking tot registratie van biociden. Registratie is nodig om toestemming te krijgen om een middel op de markt te brengen en te houden. Klik hier voor meer informatie ..

Cosmetica

Cosmetics services Cosmetica R&D, veiligheidsbeoordeling en het productinformatiedossier vormen onderdeel van onze expertise. Klik hier voor meer informatie ...

Chemicaliën

Environmental contaminants

Consumentenproducten met chemische bestanddelen vormen een onderdeel van het dagelijks leven. Samen met u ontwikkelen wij dergelijke producten en verzorgen tevens de daaraan gerelateerde documentatie. Klik hier voor meer informatie ...

Medische Hulpmiddelen

Medical Devices

 Medische hulpmiddelen bieden vele uitdagingen. Ons team beschikt over uitgebreide kennis van regelgeving en formulering, waardoor wij u gericht registratie-advies en ondersteuning kunnen bieden. Klik hier voor meer informatie ...

Simpel gezegd: op een snelle en kostenbesparende manier bieden wij u een strategie voor uw producten en tevens assisteren wij u om te komen tot de vereiste voorwaarden. Het implementeren van de R&D afdeling in onze service mix wordt door onze cliënten zeer gewaardeerd, aangezien het hen kosten bespaart, terwijl het hen tegelijkertijd in staat stelt om in een kort tijdsbestek innovatieve producten aan de consument aan te bieden.

Start vandaag door contact met ons op te nemen (klik), waarna wij meteen beginnen met onze assistentie om gezamenlijk uw doel te bereiken via de volgende fases:

idee > product > regelgeving > markt

Thewa Innovation heeft de kwalificaties en de expertise om u te ondersteunen in het adequaat en snel bereiken van uw doelstellingen.