From product research through delivery to final destination, Intertek helps you meet established regulatory requirements, manage risk, and expedite time to market.

Thewa Innovation beschikt over de regulatory, wetenschappelijke en toxicologische expertise en ervaring om u te ondersteunen bij het voldoen aan de EU wetgeving voor producten die chemicaliën bevatten. Wij werken professioneel met relevante instituten, zodat u in de kortst mogelijke tijd en op een kosteneffectieve manier kunt voldoen aan de regelgeving.

Om producten te verkopen die chemicaliën bevatten - en tegelijkertijd te waken voor de gezondheid van mens, dier en omgeving - maakt de professionele begeleiding van Thewa Innovation een groot verschil voor uw bedrijf.

Wetgeving en wetenschap veranderen voortdurend en wat vandaag een gegeven is, kan morgen een andere betekenis of interpretatie hebben. Zicht houden op nieuwe informatie, zowel in wetenschap als wetgeving, is belangrijk voor uw succesgarantie.

Onze cliënten profiteren van ons professionalisme en van onze efficiency, wat hen de ruimte geeft om zich te focussen op marketing- en verkoopactiviteiten, terwijl wij de regulatory compliance voor onze rekening nemen.

Wij zijn goed toegerust om de potentiële impact van veranderingen die betrekking kunnen hebben op uw producten, op te sporen en te identificeren en wij komen met suggesties voor relevante innovatie.

 

Neem gerust contact met ons op (klik).