Door in te zoomen op het verhaal van onze hoofdconsultant en eigenaar Ewa Delezuch-Ntambala kunnen we de leden van ons team het best belichten. Haar verhaal begint in Polen waar ze opgroeide en waar haar interesse ontstond voor cosmetica en andere consumentenproducten zoals repellents, disinfectants, schoonmaakmiddelen voor huishoudelijk gebruik en de auto-industrie.

Haar onophoudelijke zoektocht naar een zorgvuldige balans tussen productie, milieu en consumentenveiligheid, bood een goede voedingsbodem om de wetenschap achter de producten te willen leren kennen. Op weg naar haar doel behaalde ze in 1999 eerst haar Masters degree in Chemische Technologie aan een vooraanstaand instituut in Polen, de Warsaw University of Technology. Haar specialisatie was "Technology and Biotechnology of Drugs and Cosmetics". Het verrijken van haar kennis is altijd onderdeel geweest van haar DNA.

Door de jaren heen heeft ze gewerkt op het gebied van research, productie, consulting en wetgeving voor diverse producenten en distributeurs. Zij heeft een passie voor wat zij kan toevoegen voor haar cliënten en hun consumenten. Door werkervaring op vele gebieden, zoals cosmetica, verf en chemicaliën, heeft ze wetenschappelijke kennis en ervaring verworven op de gebieden toxicologie, microbiologie en huidbiologie. Dankzij een actieve rol in het veld heeft ze tevens uitgebreide ervaring op het gebied van Europese wetgeving.

Verdere informatie over haar uitgebreide biografie vindt u onder deze link (LinkedIn).

Momenteel adviseert Thewa Innovation vele cliënten, zowel starters als gevestigde bedrijven met als core business cosmetica, biociden, medical devices en chemicaliën bij het voldoen aan de Europese regelgeving en daarmee aan het lanceren van hun producten op de Europese markt. Thewa Innovation heeft een reputatie verworven in het begeleiden van cliënten van "idee"  naar "product". Cliënten die hebben gekozen voor ons volledige traject van R&D naar Regulatory Compliance, hebben hun doel in de kortst mogelijke tijd bereikt.

De mix van onze teamleden stelt ons in staat onze clienten op een verantwoorde manier te ondersteunen. Elke werknemer heeft een interessante achtergrond.

Bent u een producent, distributeur, importeur of ondernemer op het gebied van cosmetica, repellents, disinfectants, schoonmaakmiddelen, detergenten en zoekt u professioneel advies op het gebied van R&D en/of Regulatory Compliance, neem dan gerust contact met ons op (klik).