Het bedrijf werd opgericht in 2009, als "Thewa Innovation", door een Scheikundige, Cosmethische Chemist en Regulatory Consultant, Ewa Delezuch-Ntambala, die kan vertrouwen op de back-end support van haar echtgenoot en vriend, Thadeo Ntambala. Beiden zijn voorstanders van innovatie en creativiteit, een combinatie die een nieuwe naam het licht deed zien "Th-ewa Innovation". Wij leveren zowel Research & Development als Regulatory Compliance diensten voor bedrijven die bezig zijn met het introduceren van nieuwe producten binnen het EU terrein.

"Mijn allereerste cosmetische product kreeg vorm in het laboratorium van de Warsaw University of Technology, in de '90-er jaren, terwijl ik werkte voor een consulting company. Het was een product dat compleet nieuw was voor de markt. Dit feit, samen met het patent dat ik later verkreeg voor het "biotechnologisch proces voor nieuwe grondstoffen", gaf me voldoening en een flinke duw naar succes! ..." legt Ewa enthousiast uit ...

Na vele jaren in de industrie werkzaam te zijn geweest, startte Ewa haar eigen consultancybedrijf in 2009. Het idee om innovatieve producten naar een bredere consumentenpopulatie te brengen, werd levend gehouden en stak de kop op op het goede moment, met een start met low cost experimenten in de keuken. Het bedrijf is sindsdien gegroeid van een enkele werknemer naar meerdere werknemers en partners, met een breed scala aan cliënten, aan wie we nu high-end diensten leveren in R&D en Regulatory Compliance.

Onze ervaring in wetenschap, die ondersteunt in het op de markt lanceren van consumentenproducten in de categorieën cosmetica, biociden, medische hulpmiddelen en chemische producten, heeft ons tevens in staat gesteld om fabrikanten en resellers te ondersteunen in het voldoen aan de EU wetgeving.

Dankzij onze lange actieve rol in de industrie, zijn wij in staat geweest om beide zijden van de vergelijking te zien, beginnend bij de Research en Produktie tot en met het bereiken van Regulatory Compliance met als doel het verkopen van een nieuw product op de EU markt en uiteindelijk de wereld. Dit heeft onze cliënten in staat gesteld snel nieuwe producten op de markt te introduceren.
 
Onze fysieke locatie is Almere, Nederland, een prachtige locatie van waaruit wij onze operaties in Europa en daar buiten kunnen lanceren.
 
 
Wanneer u op zoek bent naar toegevoegde waarde voor uw bedrijf,  neem gerust contact met ons op (klik)